Τρέξαμε αμέσως στην Τουρκία και τα Κατεχόμενα για ψώνια. Έτσι μπράβο, να πληρώσουμε τις σφαίρες που θα φάμε

Χθες το iefimerida.gr είχε ένα άρθρο του κ. Πιπίνη συνοδευόμενο με φωτογραφίες από τις ουρές στα σύνορα στις Καστανιές από τους Ελληνες που έσπευδαν αμέσως μετά την απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών, να ενισχύσουν την τουρκική οικονομία.

Του Στρατή Μαζίδη

Πριν λίγες ημέρες, ο Φιλελεύθερος της Κύπρου είχε αντίστοιχο ρεπορτάζ όπου οι Ελληνοκύπριοι τρέχουν στα Κατεχόμενα για βενζίνη και διάφορα ψώνια.

Πέφτει η λίρα, φθηνά τα προϊόντα, ας πιάσουμε κορόιδα τους τουρκαλάδες. Τους πιάνουμε όμως κορόιδα ή τους δίνουμε πολύτιμες βαθιές ανάσες; Το ότι δύο Ελληνες βρέθηκαν αιχμάλωτοι στις φυλακές το ξεχνάμε; Το Γιάννη-Βασίλη Γιαϊλαλί που έμεινε μέσα 18 μήνες τον ξεχνάμε; Το γεγονός πως οι Τούρκοι άρπαξαν μπαμπέσικα τη μισή Κύπρο με όλες τις γνωστές φρικαλεότητες το λησμονούμε;

Αυτά τα χρήματα τα οποία αφήνουμε στους Τούρκους, θα αγοράσουν τις σφαίρες, τις ρουκέτες, τις βόμβες, τα αεροπλάνα, τα πλοία και τα υποβρύχια που αύριο είναι πολύ πιθανό να μας επιτεθούν.

Είναι βασικός κανόνας ενός εγκλήματος η ύπαρξη θύτη και θύματος. Εμείς πρόθυμα έχουμε αναλάβει το δεύτερο ρόλο τις τελευταίες δεκαετίες.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail