Η Ασβακ συνάντησε στη Γερμανία αυτόν που την πούλησε ως σκλάβα - Ήξερε τα πάντα για τη ζωή της!

Freepen.gr - Η νεαρή Ασβακ, είναι Κούρδισσα Γιεζίντι που το καλοκαίρι του 2014 απήχθη από το ISIS στο βόρειο Ιράκ. Ήταν εκείνες οι τραγικές ημέρες με τις χιλιάδες σφαγές, εξισλαμισμούς και απαγωγές στο όρος Σιντζάρ. Η Ασβακ τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς πέτυχε να αποδράσει από την κόλαση.

Εδώ και 3 χρόνια ζει στη Γερμανία όπου συνάντησε το 2016 τον Αμπού Χουμάν, εκείνον ο οποίος την πούλησε ως σκλάβα. Δεν πίστευε στα μάτια της ενώ τον ξαναπέτυχε σε άλλη πόλη φέτος. Τότε ο Χουμάν της μίλησε ρωτώντας αν είναι η Ασβάκ! Η κοπέλα ηρνείτο πεισματικά αλλά εκείνος επέμενε λέγοντας πως γνωρίζει τα πάντα για τη ζωή της, πότε πήγε στη Γερμανία, ότι μένει με τη μητέρα και τον αδερφό της, μέχρι και το που μένει!

Σε κάποια φάση της μίλησε και αραβικά, η κοπέλα προσποιήθηκε την Τουρκάλα αλλά ούτε αυτό έπιασε. Το πλέον συγκλονιστικό είναι ότι αποκαλύπτει πως και άλλα κορίτσια που βρέθηκαν στη Γερμανία, ενώ πρωτύτερα είχαν ζήσει την σκλαβιά του ISIS, αναγνώρισαν αυτούς που τις πούλησαν.

Δείτε την ίδια να εξιστορεί τα πάντα στο βίντεο:



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail