Τουρκία: "Δεν επιστρέφουμε στη Γιουροβίζιον όσο τραγουδούν άνδρες με μούσια και φούστα που δεν ξέρουν τι είναι"

Freepen.gr - Η Τουρκία διατηρεί το μποϊκοτάζ του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision επικαλούμενη ηθικές ανησυχίες σχετικά με το θεσμό.

Το μποϊκοτάζ θα παραμείνει σε ισχύ, εφόσον το περιεχόμενο του διαγωνισμού είναι ακατάλληλο για παιδιά, δήλωσε ο Ιμπραήμ Ερέν, επικεφαλής του κρατικού τηλεοπτικού σταθμού της Τουρκίας το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με την Agence France Presse:

"Δεν σκέφτομαι να συμμετέχουμε αυτή τη στιγμή.  Ως δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας δεν μπορούμε να μεταδίδουμε ζωντανά στις 9:00 μ.μ., όταν τα παιδιά παρακολουθούν έναν αυστριακό με γένια και φούστα, ο οποίος ισχυρίζεται ότι δεν έχει φύλο και λέει "είμαι ταυτόχρονα άνδρας και γυναίκα"».

«Υπάρχει κάποια σύγχυση της νοοτροπίας εδώ», δήλωσε ο Ερέν, προσθέτοντας ότι η στάση της Τουρκίας υποστηρίχθηκε από άλλες χώρες. «Μόλις διορθωθεί αυτό θα επιστρέψουμε στην Eurovision».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail