Άλλοι καίγονται, άλλοι πνίγονται και ο Αλέξης live στην ΕΡΤ να κάνει ότι συντονίζει επιχειρήσεις

Εδώ και λίγες ώρες η χώρα καίγεται. Εκατοντάδες σπίτια καταστράφηκαν, άνθρωποι αγνοούνται. Άλλοι καίγονται, άλλοι πνίγονται στην προσπάθειά τους για να μην πνιγούν. Σήμερα καταστρέφονται ζωές. Ταυτόχρονα γράφεται και ιστορία από γενναίους ανθρώπους όπως οι ψαράδες της Ραφήνας (ΓΙΑΝΝΗΣ και ΓΙΑΝΝΗΣ 1), οι καπεταναίοι και του πληρώματος των ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ, SUPER RUNNER, FAST FERRIES ANDROS, SUPER FERRY και βέβαια οι άνθρωποι του Π/Ν με τη φρεγάτα ΕΛΛΗ και το αρματαγωγό ΙΚΑΡΙΑ. 

Του Στρατή Μαζίδη

Την ίδια ώρα βλέπουμε έναν πρωθυπουργό σε ζωντανή μετάδοση σε σύσκεψη στο συντονιστικό κέντρο του Πυροσβεστικού Σώματος μαζί με άλλους υπουργούς. Φυσικά τα μανίκια όλων σηκωμένα. Τώρα αν αυτοί οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει απόψε, ο Θεός (που δεν πολυπιστεύουν) κι η ψυχή τους.

Μάλλον όμως δεν αντιλαμβάνονται για να μεταδίδουν ζωντανά μια σύσκεψη με έναν πρωθυπουργό να κάνει άσκοπες παρατηρήσεις όπως πχ ποια ήταν η πρόγνωση του καιρού.

Το να κάνεις με live εικόνα πολιτική και να εκμεταλλεύεσαι το δράμα και τη δυστυχία των άλλων ώστε να πάρεις πόντους, είναι απλά α-θ-λ-ι-ο. Για όσους γνωρίζουμε την περιοχή, η λέξη καταστροφή είναι πολύ μικρή. Η χώρα για άλλη μια κυβερνητική θητεία παρέμεινε ανοχύρωτη. Με πεπερασμένα και περιορισμένα μέσα.

Ο πρωθυπουργός ίσως νομίζει ότι είναι ο Στηβ Μακ Κουίν στον "Πύργο της κολάσεως" ή ο Τσάρλτον Ιστον στο "Σεισμό". Δεν είναι όμως. Επίσης να του πει κάποιος να σταματήσει να κάνει τον Ανδρέα. Όπως επίσης ότι υπάρχουν και κάποια όρια που πρέπει να σέβεται.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail