Ο πρωθυπουργός που τελικά θα ισοπεδώσει την Ελλάδα

Οι όρνιθες

Έχουμε πέσει δυστυχώς τόσο χαμηλά ως Πολίτες και ως Έλληνες, ώστε να μη μας λοιδορούν μόνοι οι ξένοι, αλλά ακόμη και ο πρωθυπουργός - αυτός ο πρωθυπουργός που ψηφίστηκε όχι μία, αλλά δύο φορές από κάποιους κατ' ευφημισμό Πολίτες, παρά την αντιστροφή του δημοψηφίσματος και το φαρμακερό τρίτο μνημόνιο που επικύρωσε όλα τα προηγούμενα.


Αυτός ο πρωθυπουργός που τελικά θα ισοπεδώσει την Ελλάδα, χωρίς καμία διάθεση υπερβολής, αφήνοντας τόση καμένη γη από την ολιγόχρονη θητεία του, όσο κανένας άλλος μέχρι σήμερα - μη διστάζοντας να ξεπουλήσει ακόμη και το όνομα της Μακεδονίας για τριάντα αργύρια, ενώ φυσικά ήταν μόνο η αρχή.

Το άκρον άωτο του εξευτελισμού μας όμως, ο οποίος τεκμηριώνει πως αποτελούμε τη μεγάλη ντροπή της Ευρώπης, ήταν η προτροπή του να πάμε για μπάνια με ένα ύφος που μόνο νεκρούς δεν θα εξόργιζε - άρα να μην ενδιαφερόμαστε για όσα συμβαίνουν στην πατρίδα μας, αφού δεν αντιδράμε καθόλου σε όσα μας επιβάλλει κατ' εντολή των κυρίων του.

Αντίθετα, επιβεβαιώνουμε με την εκκωφαντική σιωπή μας και με τις δημοσκοπήσεις που συνεχίζουν να τον φέρνουν στη δεύτερη θέση, με πράγματι αξιοπρεπέστατα ποσοστά, ότι μπορούμε να αντέξουμε με σκυμμένο κεφάλι πολύ περισσότερους εξευτελισμούς, ληστείες, μαρτύρια, οδύνες και προδοσίες - οπότε πολύ σωστά θεωρεί πως είμαστε άξιοι της μοίρας μας και δεν αξίζουμε καν να μας υπολογίζει.

---
photo: RonPorter / pixabay
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail