Γιατί ο Τσίπρας και οι φίλοι του δεν πρόκειται να ζητήσουν συγγνώμη

Διαβάζουμε τα τελευταία 24ωρα ότι δεν έχει ζητηθεί ούτε μια συγγνώμη για την καταστροφή και τα θύματα στο Μάτι από την ελληνική κυβέρνηση. Κι αν ζητηθεί συγγνώμη, τι θα αλλάξει; Θα επιστρέψουν στη ζωή αυτοί που χάθηκαν διότι κάποιοι αποφάσισαν να τους παγιδεύσουν με τις ακατανόητες αποφάσεις τους να καούν ή να πνιγούν;

Του Στρατή Μαζίδη

Ο Τσίπρας και οι φίλοι του δεν πρόκειται να ζητήσουν καμία συγγνώμη. Δεν το έχουν κάνει 3 1/2 χρόνια που κυβερνούν, τώρα θα το πράξουν; Είναι η πάστα τους τέτοια. Αυτοί είναι οι καθαροί, οι άσπιλοι, οι αμόλυντοι.

Μας οδηγούν σε ίδιες ή και μεγαλύτερες καταστροφές αλλά...είχαν καλές προθέσεις, κάτι που αυτό πλέον το πιστεύει κανείς. Χώρια ότι ο δρόμος για την κόλαση είναι γεμάτος από αυτές.

Ο πρωθυπουργός δεν ανέλαβε καμία ευθύνη ποτέ. Ακόμη και όταν τα θαλάσσωσε το καλοκαίρι του 2015 για να μετατραπεί σε γερμανογενίτσαρο (αφού οι προηγούμενοι ήταν γερμανοτσολιάδες, αν δεν τα είχε συμφωνήσει από πριν) τι μας έλεγε; Δεν ήξερα, δε φαντάστηκε, δεν περίμενα, δε μου είχε περάσει από το μυαλό.

Αυτοί οι άνθρωποι είναι ανεύθυνοι, δεν ευθύνονται ποτέ για τίποτε. Τα έχουν πράξει όλα καλά, ακόμη κι αν επέλθει καταστροφή. Ακόμη και την καταστροφή την παρουσιάζουν ως νίκη όταν καυχόνται πως ο κρατικός μηχανισμός λειτουργεί άψογα μετά από ό,τι συνέβη. Ακομη και την ταπεινωτική ήττα / υποχώρηση (Σκόπια), την εκλαμβάνουν ως θρίαμβο. Έχουν την αίσθηση πως τους χρωστάμε.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail