Ο καρκίνος που λέγεται Γερμανία - Γιατί κάλεσε όλους τους μουσουλμάνους και πως μας έπιασε ηλίθιους με τα Δουβλίνα

Η τωρινή στάση της Γερμανίας να φορτώσει όσους μετανάστες προσκάλεσε η ίδια σε άλλες χώρες δείχνει πλέον με τον πιο φανερό τρόπο ποιά ήταν η πολιτική της χώρας - καρκίνου αυτής της ηπείρου στο θέμα αυτό. Πολιτική που φυσικά επέβαλε στην ΕΕ, καθώς ουδείς μέχρι τώρα δεν έχει τραβήξει το χαλί από την θείτσα που ως άλλος χιτλερίσκος θεωρεί όλες τις υπόλοιπες χώρες υποτελείς αποικίες της.

Όλοι όσοι λοιπόν συγκινείστε με το "ευρωπαϊκό οικοδόμημα" ήρθε η ώρα να αντιληφθείτε ότι η Γερμανία και τα συμφέροντα που εξυπηρετεί αυτός ο ευρωπαϊκός καρκίνος είχε ως στόχο να προσκαλέσει όλο το μουσουλμανάτο για δύο λόγους. Αφενός για να έχει φτηνό εργατικό δυναμικό για τις βιομηχανίες της. Αφετέρου ανταλάσσοντας την πρόσκληση με συμφωνίες για τις εταιρίες της με μουσουλμανικές χώρες. "Θα σου πάρω μερικά εκατομμύρια να ταϊζω στην Ευρώπη, δώσε καμιά καλή δουλίτσα μπάρμπα"

Το ξεδιάλεγμα βέβαια θα γινόταν στις χώρες εισόδου. Εξ ου και τα Δουβλίνα, που υπογράφαμε σαν ηλίθιοι. Και αν κατά λάθος πέρναγε και κανένας λαθρο προς τα πάνω θα τον έστελναν στις χώρες που προόριζαν για σκουπιδοτενεκέδες της Ευρώπης, σε εμάς δηλαδή, τις οποίες είχαν υποχρεώσει σε υπογραφή συμφωνιών και σε νομοθεσίες ευνοϊκές στα σχέδια τους.

Αυτό το άρρωστο γερμανικό εξάμβλωμα υπερασπίζεστε, το οποίο ελπίζω να καταρρεύσει το συντομότερο δυνατό. 

---
photo: annca / pixabay

Κι αυτό κι η θειά η Μέρκελ με την κουστωδία της.

* *Διδάκτωρ Διδακτικής Γλωσσών και Πολιτισμών του Πανεπιστημίου Paris III - Sorbonne Nouvelle
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail