Το τερμάτισε Ουκρανός βουλευτής: Η Ρωσία έκαψε την Ελλάδα για να εκδικηθεί την απέλαση των διπλωματών της

Freepen.gr - Ο βουλευτής της Verkhovna Rada από το κόμμα Udar, Vitaliy Chepinoga κατηγόρησε τη Ρωσία για τις πυρκαγιές στην Ελλάδα. Ο Chepinoga ανέφερε πως με αυτό τον τρόπο το Κρεμλίνο "εκδικείται" για την απομάκρυνση ρωσικών διπλωματών από την Αθήνα.

"Το γεγονός είναι ότι η σύγχρονη Ρωσία είναι ικανή για όλα, δεν υπάρχουν φρένα και ηθικοί φραγμοί, μπορούν να υπονομεύσουν κάποιον, να δηλητηριάσουν κάποιον, να βάλουν φωτιά σε κάτι, το κράτος έχει μια τέτοια εξωτερική πολιτική", γράφει ο βουλευτής στο Facebook του.

Στη συνέχεια, διαγράφηκε η ανάρτηση, την οποία όμως είχε σώσει ο δημοσιογράφος Andriy Manchuk ο οποίος ανταπάντησε:

"Όχι, φίλοι, εσείς δεν έχετε κανέναν ηθικό φραγμό και δεν υπάρχει ούτε λόγος και συνείδηση - μόνο μία επιθυμία να αυξήσουμε περισσότερα χιτάκια πάνω στο ανθρώπινο αίμα, για να κρατήσετε την καρέκλα κάτω από τον κώλο σας".

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail