Απασφάλισε ο Λεβέντης: Καμμένος και Τσίπρας είναι...Πατακοί και οι δύο!

Αποστασίες, κλίμα πόλωσης και άρωμα εκλογών.Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στο 98.4 επανέλαβε ότι η χώρα για μια 5ετία χρειάζεται κυβέρνηση εθνικής ενότητας και όχι κοινοβουλευτικές πλειοψηφίες που λειτουργούν επί της ουσίας δικτατορικά, υποστηρίζοντας ότι θεάματα όπως η συμφωνία με τα Σκόπια, κατέδειξαν ότι κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση, έχουν ήδη «πουλήσει» το θέμα. 

Κατά τον ίδιο το ΚΙΝΑΛ θα διαλυθεί, αφού το ΠΑΣΟΚ ουσιαστικά αρνούμενο να ψηφίσει την απλή αναλογική, λειτουργεί ως «τσόντα» για την αυτοδυναμία Μητσοτάκη. Αποστάτες δεν είναι μόνο όσοι δεν παραδίδουν τις έδρες που πήραν με λίστα , φεύγοντας από ένα κόμμα, αλλά και όσοι αρχηγοί τους υποδέχονται στα κόμματα τους, λέει ο Βασίλης Λεβέντης, σημειώνοντας ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ καλλιεργούν κλίμα πόλωσης με στόχο την εξαφάνιση των μικρών κομμάτων. 

Η τροπολογία των 16 βουλευτών , είπε, του ΣΥΡΙΖΑ για αυτοδιοικητικές εκλογές τον Μάιο του 2019, μπορεί να αποκαλύπτει τον χρόνο και των βουλευτικών εκλογών, όμως αυτές μπορεί να γίνουν πολύ πιο μπροστά, αφού το Σκοπιανό θα τρέξει πιο γρήγορα από όσο πιστεύουν οι περισσότεροι, με την ΠΓΔΜ να στήνει στο εσωτερικό της αντιδράσεις για κατανάλωση στην Ελλάδα, αφού αυτά που ήθελε τα πήρε από την Συμφωνία των Πρεσπών.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail