Αστάνα να πάνε! Κάθιδρος ο Ερντογάν βλέπει το συριακό στρατό έτοιμο να τον καθαρίσει στο Ιντλέμπ - Απείλησε με άσφαιρα τον Πούτιν

Freepen.gr - Τα πράγματα δεν εξελίσσονται καλά στη Συρία για την Αγκυρα που βλέπει τον Μπασάρ αλ Ασαντ να καθαρίζει και το μέτωπο της Νταράα ενώ ταυτόχρονα βρίσκονται σε καλό επίπεδο οι συνομιλίες με τους Κούρδους.

Ωστόσο η επόμενη επιχείρηση φαίνεται ότι θα γίνει στο Ιντλέμπ ενώ Ρώσοι στρατιωτικοί προειδοποίησαν τους ισλαμιστές της Νταράα να συμφιλιωθούν με την κυβέρνηση και να μην επιλέξουν τον Ιντλέμπ διότι θα ακολουθήσει σφοδρή επίθεση. Είναι άλλωστε γνωστή η πάγια θέση της Δαμασκού πως θα απελευθερωθεί ολόκληρη η χώρα.

Ο Ερντογάν λοιπόν σε επικοινωνία του με το Ρώσο πρόεδρο Πούτιν μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η στόχευση πολιτών στην Νταράα κρίνεται ανησυχητική και ότι αν ο συριακός στρατός βαδίσει προς το Ιντλέμπ τότε αυτό θα σημάνει την κατάρρευση της συμφωνίας της Αστάνα αναφέρει το Anadolu. Αυτή όμως η απειλή είναι άσφαιρη διότι ο πόλεμος κοντεύει πλέον να λήξει και τις συνθήκες τις γράφουν οι νικητές. Οι τρομοκράτες της αντιπολίτευσης σε λίγο δε θα υπάρχουν για να πάνε στην Αστάνα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail