Η ΜΙΤ πακετάρισε α λα Οτσαλάν δύο ανθρώπους στο εξωτερικό και τους έστειλε στην Τουρκία

Freepen.gr - Οι Τουρκικές Μυστικές Υπηρεσίας (ΜΙΤ) έπιασαν δύο Τούρκους στο εξωτερικό οι οποίοι κατηγορούνται ως οπαδοί του κινήματος Gulen και τους...ανάγκασε να επιστρέψουν στην Τουρκία .

"Η ΜΙΤ έπιασε στο εξωτερικό δύο ακόμη τρομοκράτες με εκκρεμή εντάλματα σύλληψης, στο πλαίσιο των επιχειρήσεων κατά της FETO", δήλωσε την Πέμπτη το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

Οι κρατούμενοι αναγνωρίστηκαν ως οι Isa Ozdemir και Salih Zeki Yigit οι οποίοι "αναγκάστηκαν" να επιστρέψουν σε ιδιωτικό αεριωθούμενο αεροπλάνο, το οποίο χρησιμοποίησε η MIT, από την Ουκρανία και το Αζερμπαϊτζάν αντίστοιχα.

Η μέθοδος Οτσαλάν φαίνεται ότι χρησιμοποιείται συχνά το τελευταίο διάστημα από την Τουρκία καθώς αρκετοί εντοπίζονται, πακετάρονται και μεταφέρονται στη μαμά πατρίδα για ιδιαίτερη περιποίηση.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail