Ορίστε η "φτωχή" Αίγυπτος - Μαζί με την ΑΟΖ χτίζεις πανίσχυρη πολεμική μηχανή με Mistral, Fremm, Gowind για να τη χαίρεσαι χωρίς τους Τούρκους στο κεφάλι σου

Freepen.gr - Η Αίγυπτος δεν είναι πλουσιότερη χώρα από την Ελλάδα ενώ η οικονομία της αντιμετωπίζει εξ ίσου πολύ σοβαρά προβλήματα. Ωστόσο είναι μια σοβαρή χώρα. Αντί να επενδύει τα όποια χρήματά της σε πρόωρους συνταξιούχους και διορισμούς στο δημόσιο, τα έριξε στις Ενοπλες Δυνάμεις ώστε να μπορέσει να εκμεταλλευθεί τον υποθαλάσσιο πλούτο της ΑΟΖ της χωρίς να μπορεί κανείς να της δημιουργεί προβλήματα σε αντίθεση πχ με την Κύπρο που αμύνεται με...συμμαχίες.

Επιπλέον έδωσε δουλειά και στους Αιγύπτιους όπως πχ με την υπό ναυπήγηση νέα κορβέτα τύπου Gowind που κατασκευάζεται στην Αλεξάνδρεια.

Ελικοπτεροφόρα Mistral, φρεγάτες Fremm, κορβέτες Gowind, καινούρια υποβρύχια, νέα αεροσκάφη Rafale και MiG συνδράμουν στην ανανέωση του αιγυπτιακού πολεμικού υλικού δίνοντας στο Κάιρο ιδιαίτερη γεωπολιτική βαρύτητα.

Δείτε τις φωτογραφίες από την άσκηση ΜΕΔΟΥΣΑ 6 που έδωσε το ΓΕΕΘΑ και πάρτε μια γεύση της σύγχρονης αιγυπτιακής ισχύος.

















Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail