Δημοσκόπηση-κόλαφος από τη Marc για το Σκοπιανό - Το 73,2% λέει ΟΧΙ στη χρήση του ονόματος της Μακεδονίας - Μονοψήφιος ΣΥΡΙΖΑ στο βορρά

Freepen.gr - Δημοσκόπηση-ράπισμα στην κυβέρνηση από την εταιρεία Marc για λογαριασμό της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», καθώς το 73,2% των ερωτηθέντων λέει «όχι» στη χρήση του ονόματος της Μακεδονίας.

Επίσης το 68,3% λέει «όχι» στη συμφωνία που παρουσίασε η ελληνική κυβέρνηση η οποία πρόκειται να υπογραφεί στις Πρέσπες ανάμεσα στα δύο κράτη. Αξίζει να σημειωθεί πως η συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ διχάζει και το ΣΥΡΙΖΑ αφού το 49% των ψηφοφόρων τάσσεται κατά.

Στο πολιτικό τμήμα της μέτρησης η Νέα Δημοκρατία αυξάνει τη διαφορά της με το ΣΥΡΙΖΑ στις 14,4 ποσοστιαίες μονάδες ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να λαμβάνει μονοψήφια ποσοστά σε Μακεδονία και Θράκη:

-Νέα Δημοκρατία: 30,6%

-ΣΥΡΙΖΑ: 16,2%

-Κίνημα Αλλαγής: 7,5%

-Χρυσή Αυγή: 7,3%

-ΚΚΕ: 6,3%
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail