Ούτε να μιλήσει μια φορά ευθέως δεν μπορεί; Ο Καραμανλής διέρρευσε ότι ενοχλείται από τις διαρροές περί παρέμβασής του στο Σκοπιανό

Σφόδρα ενοχλημένος εμφανίζεται ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής με τη διαρροή της είδησης περί επικείμενης παρέμβασής του για το Σκοπιανό.

Όπως αναφέρει το iefimerida.gr η ενόχλησή του είναι τέτοια που σύμφωνα με πληροφορίες προτίθεται να ακυρώσει εντελώς την πρόθεσή του να μιλήσει για την συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ.

Συνεργάτες του χθες το βράδυ αλλά και σήμερα το πρωί, όταν τους ρωτούσαν σχετικώς, δεν απέκλειαν να μιλήσει ο πρώην πρωθυπουργός, είτε την Παρασκευή είτε το Σάββατο. Ωστόσο, μετά τις 12:30 οι «διαρροές» από το καραμανλικό στρατόπεδο ανέφεραν ότι δεν πρόκειται τελικώς να κάνει παρέμβαση διαμηνύοντας την δυσφορία του και ενδεχομένως νιώθοντας ότι βρέθηκε ενώπιον «τετελεσμένων».


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail