Η ακατανόητη φράση του Τσίπρα που κάνει την πανωλεθρία, θρίαμβο και την ενδοτικότητα, πατριωτισμό

Μετά τη συνάντηση του με το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε σχετικά με τις εξελίξεις στο Σκοπιανό ότι «είναι μεγάλη νίκη να κερδίσουμε έναν προσδιορισμό μπροστά από τη λέξη Μακεδονία. Πάμε να πάρουμε, δεν πάμε να δώσουμε. Οι Σκοπιανοί δεν έχουν καμία σχέση με τον Μέγα Αλέξανδρο, έχουν ρίζες σλάβικες και αλβανικές».

Του Στρατή Μαζίδη

Είναι μεγάλη νίκη να δεχθούμε, γιατί μόνο εμείς το δεχθούμε θα έχει αξία, το Μακεδονία να γίνει Νέα, Βόρεια, Γκόρνα, Ξεγκόρνα Μακεδονία. Πάμε, τα δίνουμε όλα, παραδίδουμε τον όρο "Μακεδονία", αναγνωρίζουμε με όσα έχει πει ο Ζάεφ τη...μακεδονική γλώσσα και ταυτότητα αλλά είναι μεγάλη νίκη! Σα να χάνει η Λεβάντε 4-0 από την Ατλέτικο Μαδρίτης και να θεωρεί μεγάλη νίκη να μειώσει σε 4-1.

Πάμε λίγο πριν διαλυθούν τα Σκόπια και αντί να δούμε πως θα πάρουμε κανένα κομμάτι, είμαστε έτοιμοι να ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ότι είναι συνδικαιούχοι στη Μακεδονία και τον πρωθυπουργό που πριν λίγους μήνες στο Βελιγράδι ζητούσε από τους Σκοπιανούς να μη δηλώνουν αποκλειστικοί κληρονόμοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου (αλλά κληρονόμοι κι αυτοί), τώρα στην ίδια φράση που διαβάζετε παραπάνω να αναιρεί εαυτόν λέγοντας ότι δεν έχουν καμία σχέση μαζί του.

Αφού λοιπόν δεν έχουν καμία σχέση, τότε τι συζητάμε μαζί τους; Τι πάμε να τους παραδώσουμε; Ζούμε σε μια πρωτοφανή πραγματικότητα. Το μαύρο γίνεται άσπρο. Η ενδοτικότητα, πατριωτισμός. Υφιστάμεθα απανωτά εθνικά χαστούκια και τα περνάμε για θρίαμβο. Θα φτάσουμε μέχρι τη Λαμία και θα γιορτάζουμε τη νίκη μας.

Η παραπάνω δήλωση του πρωθυπουργού είναι ο ορισμός της στρεψοδικίας, της παραμόρφωσης, της παράνοιας αλλά και της κακομοιριάς της Ελλάδας. Όσο για τους πολιτικούς του αντιπάλους...


* Juergen_G / pixabay 
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail