Η Αγκυρα έτοιμη να γλεντήσει τον Αλέξη: Νομίζαμε ότι είναι άνδρας κι έχει λόγο - Θα βρούμε τους 8 και θα τους πακετάρουμε!

Freepen.gr - Άκρως επιθετικές και απειλητικές οι δηλώσεις του Μπεκίρ Μποζντάγ, αντιπροέδρου της τουρκικής κυβέρνησης μετά την απόφαση της Ελληνικής δικαιοσύνης να απελευθερώσει τους υπόλοιπους 4 Τούρκους αξιωματικούς.

Ο Μποζντάγ δήλωσε πως η Ελλάδα υποθάλπει τους πραξικοπηματίες, ενώ για τον Αλέξη Τσίπρα ανέφερε: «Μας είχε δώσει τον λόγο του ότι θα μας τους δώσει, νομίζαμε πως ο λόγος του κ. Τσίπρα είναι λόγος άνδρα».

«Η Ελλάδα είναι μια χώρα που είχε στην ιστορία της πολλά πραξικοπήματα, γι αυτό θα έπρεπε μέχρι τώρα να έχει εκδώσει τους 8 στρατιωτικούς» σχολίασε ο Μποζντάγ προειδοποιώντας πως:

«H Ελλάδα μπορεί να προστατεύει του πραξικοπηματίες μέλη FETO και να μην τους επιστρέφει. Mπορεί και να τους παρέχει και προστασία. Όπως και κάποιες χώρες προστατεύουν κάποιους τρομοκράτες. Όμως από εδώ λέω ξεκάθαρα. Οτιδήποτε και να κάνουν είναι δικό μας καθήκον να τους βρούμε, όπου και να πάνε, θα είμαστε πίσω τους θα τους πακετάρουμε, θα τους επιστρέψουμε στην Τουρκία και θα τους παραδώσουμε στην τουρκική δικαιοσύνη».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail