Πλέον μπορείτε να σηκώνετε 5.000 ευρώ το μήνα από τον άδειο λογαριασμό σας

Capital controls επί του πρακτέου τέλος αφού πλέον το όριο αναλήψεων αυξάνεται στα 5.000 ευρώ το μήνα. Η επιβολή τους πέτυχε τον στόχο της που δεν ήταν άλλος από το στράγγιγμα των λογαριασμών.

Του Στρατή Μαζίδη

Δεν έχει καμία σημασία αν είναι 5.000 ή 10.000 ή 30.000 αφού οι περισσότεροι λογαριασμοί είναι πια άδειοι. Ό,τι υπήρχε μέσα είτε χρησιμοποιήθηκε για να πληρώσει φόρους είτε κατασχέθηκε. Τα ψίχουλα μπορείτε να τα φάτε όπως θέλετε.

Ανέξοδες κορώνες. Τώρα άλλωστε η προσοχή έχει στραφεί στην ακίνητη περιουσία, που δημοπρατείται για το παραμικρό αλλά και το λεγόμενο φόρο περιουσίας για τον οποίο έχουμε γράψει εδώ και αρκετά χρόνια.

Οι λογαριασμοί ήταν λεμόνια που στίφτηκαν. Πλέον άλλα φρούτα έχουν μπει στο στόχαστρο για ξεζούμισμα. Μπορείτε όμως να σηκώσετε με τη μία 5.000 ευρώ από τον τραπεζικό μας λογαριασμό. Κι ας μην τα διαθέτετε.


* photo: 3dman_eu / pixabay

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail