Ευαισθησία a la carte - Όταν προπηλακίστηκε ένας άλλος πολιτικός και πέρασε στο ντούκου

Η καταδικαστέα επίθεση στο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη προκαλέσε την εμφάνιση ενός κύματος συμπαράστασης στο πρόσωπό του. Οι εξ ίσου καταδικαστέες κατά καιρούς δηλώσεις του, δεν προκάλεσαν τίποτε.

Του Στρατή Μαζίδη

Ωστόσο υπάρχει μια ευαισθησία a la carte. Πριν από περίπου ένα χρόνο προπηλακίστηκε αγριότατα και μάλιστα στο περιφερειακό συμβούλιο, ο Θάνος Τζήμερος. Με τον Τζήμερο έχω μιλήσει 1-2 φορές, δε συμφωνώ σε όλα όσα λέει, ενίοτε θεωρώ πως ο τρόπος του είναι ένα κλικ προκλητικότερος από όσο θα έπρεπε, εντούτοις έχει πει και αρκετά σωστά πράγματα όσον αφορά το δημόσιο, τη δικαιοσύνη, τη δημόσια τάξη.

Περιττό να αναφέρουμε πως ουδεμία σύγκριση μπορεί να χωρέσει με τον ανθέλληνα Δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

Πάρα ταύτα τα όσα διαδραμίστηκαν τότε στο περιφερειακό συμβούλιο Αττικής δεν ενεργοποίησαν κανένα αντανακλαστικό.

Είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν και άλλα αντίστοιχα συμβάντα που δεν τα μαθαίνουμε από τα ΜΜΕ. Υπάρχει μια προβαλλόμενη ευαισθησία a la carte.

Αυτά για να ξέρουμε σε ποια χώρα ζούμε. Όσο για τον Μπουτάρη, οι Θεσσαλονικείς τον εξέλεξαν δύο φορές. Αντί να του επιτίθενται, μπορούν πολύ απλά να τον στείλουν στους αμπελώνες του.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail