Καλιμπράρισε ο Πούτιν: Μόνιμα στη Μεσόγειο ρωσικά πολεμικά με πυραύλους κρουζ Kalibr

Russian Defense Ministry Press and Information Office
Freepen.gr - Ρωσικά πολεμικά πλοία εξοπλισμένα με πυραύλους κρουζ Kalibr θα επιχειρούν μόνιμα στη Μεσόγειο, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν σε συνάντηση με κορυφαίους αξιωματούχους του υπουργείου Άμυνας και της αμυντικής βιομηχανίας.

Ο Πούτιν ανέφερε ότι «Συνολικά 102 ταξίδια από πλοία επιφανείας και υποβρύχια έχουν προγραμματιστεί για το τρέχον έτος. Καθώς ο κίνδυνος επιθέσεων από διεθνείς τρομοκράτες στη Συρία εξακολουθεί να υφίσταται, τα πλοία μας που είναι εξοπλισμένα με πυραύλους κρουζ θα βρίσκονται μόνιμα στη Μεσόγειο»

Ο Ρώσος πρόεδρος υπογράμμισε τη σημασία της μέχρι στιγμής εμπλοκής του ρωσικού στόλου στη Μεσόγειο στον πόλεμο της Συρίας με τις κατά καιρούς πυραυλικές επιθέσεις για να πληγούν τρομοκρατικοί στόχοι στην ενδοχώρα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail