Νυχτερινή επίθεση με drone στην αεροπορική βάση Hmeimim - Άμεση κατάρριψη από τη ρωσική αεράμυνα και πυραυλική βροχή από τη Μεσόγειο

Freepen.gr - Άμεση ήταν η ενεργοποίηση της ρωσικής αεράμυνας το βράδυ της Δευτέρας στη βάση Hmeimim στη Λατάκια της Συρίας για την κατάρριψη άγνωστου αντικειμένου, πιθανότατα drone, που ίπτατο προς τη βάση.

Η βάση λειτουργεί κανονικά, χωρίς να αναφερθούν ζημιές ή θύματα, είπε ένας εκπρόσωπος. Το βλήμα ήταν ένα "άγνωστο drone", σύμφωνα με το ρωσικό στρατό.



Επιπρόσθετα τις πρώτες πρωινές ώρες το ρωσικό ναυτικό στα ανοικτά της Συρίας εκτόξευση δεκάδες πυραύλους στοχεύοντας θέσεις των τρομοκρατών σε Idlib, την κεντρική φυλακή της πόλης, Al-Mastouma, Ariha και Sheikh ‘Ali. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι τη σημερινή επίθεση, η ρωσική αεροπορία δεν είχε πραγματοποιήσει καμία επιδρομή στην επαρχία εδώ και 3 ημέρες.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail