Der Standard: Η Αθήνα επέστρεψε τον Τούρκο ενώ η Αγκυρα ψάχνει ακόμη τα κινήτα των δύο στρατιωτικών μήπως βρει και τίποτε άλλο εκτός από το μπάρμπεκιου!

Freepen.gr - Πολιτικό μήνυμα της Αθήνας στην Αγκυρα εντοπίζει η αυστριακή εφημερίδα Der Standard σχετικά με την ταχύτατη διαδικασία εκδίκασης και απέλασης του Τούρκου εργάτη Musa Alerik σε σχέση με τη συνεχιζόμενη κράτηση των δύο Ελληνων στρατιωτικών, του Αγγελου Μητρετώδη και του Δημήτρη Κούκλατζη στις φυλακές της Αδριανούπολης.

Η "Der Standard" κάνει σύγκριση με την κράτηση των δύο Ελλήνων αναφέροντας πως κατά τον Ελληνα πρωθυπουργό τελούν σε κατάσταση ομηρίας από την τουρκική κυβέρνηση.

Το αυστριακό μέσο με καυστικό τρόπο σημειώνει ότι οι δύο στρατιωτικοί βρίσκονται ακόμη στις φυλακές και πως τα κινητά τους έχουν υποβληθεί σε εμπεριστατωμένη έρευνα σημειώνοντας:

«Δεν είναι γνωστό αν οι Τούρκοι ειδικοί έχουν βρει άλλες πέρα από τις οικογενειακές φωτογραφίες του μπάρμπεκιου το απόγευμα».

Zwei Monate bereits hält die Justiz zwei griechische Grenzsoldaten in einem Gefängnis in Edirne in U-Haft. Spionagevorwürfe Die Anschuldigungen schwanken zwischen illegalem Übertritt und Spionage. Die Mobiltelefone der beiden Soldaten sollen einer gründlichen Untersuchung unterzogen worden sein. Ob die türkischen Experten dort anderes gefunden haben als Familienfotos und Bilder von Grillnachmittagen, ist nicht bekannt
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail