Η ξετσιπωσιά του Ερντογάν ανήμερα της Αλωσης της Πόλης


Η 29 Μαΐου είναι ημέρα μνήμης για τον Ελληνισμό καθώς συμπληρώνονται 565 χρόνια από την άλωση της Κωνσταντινούπολης. Ο Ελληνισμός καταστράφηκε από τη Δύση. Ήταν το 1204 μ.Χ. στην πρώτη Άλωση της Πόλης για να ακολουθήσει η δεύτερη και ολοκληρωτική στις 29 Μαΐου 1453 μ.Χ.

παπά Ανδρέας Κεφαλογιάννης

Οι Οθωμανικές ορδές δε θα κατάφερναν τίποτα χωρίς τη βοήθεια της Δύσης. Αυτή η βοήθεια συνεχίστηκε και στην τρίτη χρονικά μεγάλη καταστροφή, τη Μικρασιατική αυτή τη φορά το 1922. Μια καταστροφή που τη λοιδορούν σήμερα όλοι και όλες που κατεργάζονται τη νέα Εθνική ολοκληρωτική ισοπέδωση μας. 

Η Ελλάδα την οποία δημιούργησε ο Εθνάρχης Ελευθέριος Βενιζέλος, μέσα από τη σημερινή πολιτική πραγματικότητα των πρόσφατων εκλογών, δεν υπάρχει πια. Είναι μια Ελλάδα υπό αμφισβήτηση σε όλα τα επίπεδα και σε όλα τα γεωγραφικά πλάτη και μήκη της. 

Αν δεν ξυπνήσει ο Ελληνικός λαός, τότε πραγματικά σε λίγα χρόνια η Ελλάδα θα έχει χαθεί. Ζητάμε Δημοκρατία και όχι τρομοκρατία και αθλιοκρατία. Ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, ο τελευταίος ομιλητής του Ελληνισμού, έπεσε γιατί η Δύση δε βοήθησε την Ορθόδοξη Ανατολή. Συνεχίζει η ιστορία της Δύσης να καταδιώκει την Ελληνική Ορθοδοξία και την Πατρίδα μας.

Και ειδικά εφέτος, γίναμε όλοι μάρτυρες της ξεδιαντροπιάς και ξετσιπωσιάς που μαστίζει την κεφαλή της πολιτικής στη γείτονα χώρα, με ένα άθλιο βίντεο όπου ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν παρουσιάζει τον εαυτό του ανώτερο του Μωάμεθ του πορθητή. Κει με ένα Χολιγουντιανό κατασκεύασμα, εμφανίζει Τούρκους ιππείς του Μεσαίωνα να περπατάνε με τα άλογα στα νερά του Βοσπόρου και να πηδάνε τη σύγχρονη γέφυρα με το βλέμμα στην Δύση! Ι 

Τι άλλη τρανότερη απόδειξη θέλετε ότι η Δύση βοήθησε στην Άλωση της Πόλης; Μέχρι και οι ίδιοι το διαφημίζουν! Και το χειρότερο; 

Ο Ερντογάν με το βίντεο αυτό δεν απειλεί ξετσίπωτα μόνο την Ελλάδα αλλά ολάκερη τη Δύση. Και άπαντες σε Ευρώπη και Αμερική, εξακολουθούν να τον συναναστρέφονται, να, συναγελάζονται και να συναλλάσσονται μαζί του.

Σημεία των καιρών, που πρέπει εδώ και τώρα να τα αντιμετωπίσουμε δυναμικά, γιατί σε λίγα χρόνια θα είναι πολύ αργά!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail