Θα τους χειροκροτούσε κι ο Κώστας Χατζηχρήστος! Ταλέντα έχουμε, ποιότητα αναζητούμε

Συνέβη να πέσω πριν λίγες ημέρες πάνω στο παρακάτω βίντεο από το Γυμνάσιο Τοξοτών και τη θεατρική παράσταση που έδωσαν οι μαθητές το καλοκαίρι του 2016. Η παράσταση που έδωσαν τα παιδιά δεν ήταν άλλη από την αγαπημένη ελληνική ταινία "ο μπακαλόγατος".

Του Στρατή Μαζίδη

Συνήθως οι απόπειρες να δει κανείς έργα που έχει πρωτοθαυμάσει με τους αρχικούς τους πρωταγωνιστές δεν οδηγούν σε επιτυχία. Ωστόσο εδώ έχουμε την εξαίρεση του κανόνα. Το μπακάλικο του Παντελή του Σκουφάντερου ξαναζωντανεύει αρκετές δεκαετίες αργότερα αλλά με την ίδια ζωντάνια.

Τα παιδιά του Γυμνασίου Τοξοτών στην Ξάνθη δεν έδωσαν απλά μια παράσταση στο τέλος της χρόνιας. Το διασκέδασαν κιόλας. Τους αρέσε αυτό που έκαναν.

Νομίζω ότι αν ζούσε ο Κώστας Χατζηχρήστος και οι συμπρωταγωνιστές του όπως ο Νίκος Ρίζος, ο Κώστας Δούκας, η Μαρίκα Νέζερ και ο Νίκος Φέρμας θα χειροκροτούσαν τους διαδόχους τους.

Αξίζει να αφιερώσετε το βράδυ σας και να δείτε την παράσταση. Θα το διασκεδάσετε μέχρι τέλους. Επίσης θα καταλάβουμε ότι δεν σταμάτησαν να βγαίνουν καλοί ηθοποιοί. Σεναριογράφους χρειαζόμαστε όπως εκείνο τον παλιό καιρό όπου η μια ατάκα διαδεχόταν την άλλη, στηριζόμενες στο πνεύμα και όχι τη χυδαιότητα, την ποιότητα και όχι το πιασάρικο.

Μπράβο στη θεατρική ομάδα του Γυμνασίου Τοξοτών, τα παιδιά και τους συντελεστές!

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail