Ο Φαήλος τρώει το φαΐ της Νέας Δημοκρατίας

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης, πρόεδρος της Νέας Δεξιάς προχώρησε στην κατάθεση μήνυσης εναντίον του Δημάρχου Θεσσαλονίκης και ενός πολιτευτή του Ποταμιού για τις απαράδεκτες δηλώσεις τους προ καιρού όσον αφορά τη Γενοκτονία και τα όσα τράβηξε ο Ελληνισμός της Μικράς Ασίας από τον Κεμάλ.

Του Στρατή Μαζίδη

Ο Κρανιδιώτης μας είναι γνωστός από την περιπέτεια του Οτσαλάν το 1999 όταν υπήρξε δικηγόρος του. Έχει ένα δικό του τρόπο να προσεγγίζει τα πράγματα. Ορισμένες φορές φαντάζει πιο επιθετικός από όσο θα έπρεπε αλλά σίγουρα είναι ευφυής και ετοιμόλογος.

Ο Φαήλος λοιπόν βλέπει ένα τεράστιο κενό την τρέχουσα στιγμή. Ένα τεράστιο κενό σε αυτό που λέμε υπεράσπιση της ελληνικής ιστορίας, των παραδοσιακών θεσμών, της χριστιανοσύνης κτλ. Βέβαια δεν το βλέπει μόνο αυτό, το παρατηρούμε όλοι όσοι δεν ανήκουμε πουθενά.

Είχαμε σημειώσει πριν λίγες εβδομάδες ότι η ΝΔ μετά και την ερμαφρόδιτη στάση της στο θέμα των υιοθεσιών, πάτησε το κουμπί της αντίστροφης μέτρησης της καταστροφής της αφού πια δεν υπάρχει κανένας λόγος να την ψηφίσει κανείς. Μνημόνια θα εφαρμόσει, το δημόσιο δε θα το περιορίσει και για Ελλάδα, οικογένεια κι Ορθοδοξία ούτε κουβέντα.

Ο λεγόμενος αντιρατσιστικός νόμος, που είναι ό,τι πιο ρατσιστικό υπάρχει αφού ποινικοποιεί την άποψη και δεν την αφήνει να κριθεί στην σκέψη και την εξέταση, αυτή τη φορά λειτούργησε ως μπούμερανγκ εκείνων που τον χρησιμοποιούν. 

Ο Κρανιδιώτης έκανε αυτό που δεν έκανε η Νέα Δημοκρατία με τους αμέτρητους δικηγόρους ως στελέχη της. Αλλά η Νέα Δημοκρατία δεν εκπροσωπεί πλέον την παραδοσιακή μεσαία τάξη με τις σταθερές αξίες και την αγάπη στα όσα της παραδόθηκαν. 

Τα μάτια του Μητσοτάκη θα πετάγονταν έξω από τις κόγχες αν πχ ο Βορίδης ή κάποιος άλλος νομικός του κόμματος, έκανε την κίνηση του Φαήλου, μολονότι αυτό θα αναζωπύρωνε κατά τι το πνέον τα λοίσθια κάρβουνο της ΝΔ.

Το κόμμα του Μοσχάτου δεν εκπροσωπεί πλέον τίποτε και κανέναν. Αφενός εγκατέλειψε το παραδοσιακό του ακροατήριο και αφετέρου αυτό που πάει να προσεταιριστεί, εκπροσωπείται καλύτερα από άλλους χώρους.

Εν κατακλείδι ο Φαήλος τρώει όλο το φαΐ της Νέας Δημοκρατίας. Και όποιο παιδάκι τρώει το φαΐ του στο τέλος μεγαλώνει, σε αντίθεση με εκείνα που κοιτούν το πιάτο και ξυνίζουν το πρόσωπό τους.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail