Τα κρεβάτια του πολέμου... Εκεί ξαπλώνουν αυτοί που ελευθέρωσε η Τουρκία

Freepen.gr - Δίχως σπίτια, δίχως βιός, δίχως τίποτε. Μόνο με κάτι κουβέρτες και όσα μπόρεσαν να πάρουν μαζί τους οι κάτοικοι της Αφρίν κοιμούνται πλέον στην ύπαιθρο. Καμία ζωή, αυτό είναι το αύριο της απελευθερωτικής επιχείρησης της Τουρκίας για την εκδίωξη των...τρομοκρατών.

Σπίτια λεηλατούνται και καταλαμβάνονται. Μια ολόκληρη περιοχή αλλάζει πληθυσμό και αυτό με την ανοχή της διεθνούς κοινής γνώμης.

Την ίδια ώρα ο κατάλογος των εγκλημάτων συνεχίζεται. Ο Rashid Mohammed, φαρμακοποιός στο χωριό Κάντα στην περιοχή Ράχο απήχθη από το μαγαζί του με την κατηγορία ότι είχε κινητό για να φωτογραφίζει.

Τέλος ο Osman Can, τραγουδιστής στην Αφρίν, απήχθη και αυτός από Τούρκους στρατιώτες προς άγνωστη κατεύθυνση χωρίς καμία δικαιολογία και δίχως να έχει ο ίδιος κάποια πολιτική τοποθέτηση ή άλλη δράση.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail