Ο Κυριάκος θα μεταρρυθμίσει το Δημόσιο χωρίς να απολύσει ούτε έναν και θα φτιάξει ομελέτα με αυγά δίχως να σπάσει κανένα αυγό

Freepen.gr - Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε μεταξύ άλλων σε εκδήλωση της Γραμματείας Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων με θέμα: «Δημόσιο με Αξιοπρέπεια, Δημόσιο για τους πολίτες»:

«Αυτό το οποίο θέλω να σας πω είναι ότι θα εμπιστευθώ τη δημόσια διοίκηση και τους δημόσιους υπαλλήλους. Και θα σταθούμε, όλοι μαζί, απέναντι σε μια μαύρη προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία θέλει να περιορίσει το δικό μας σχέδιο για τη διοικητική μεταρρύθμιση στο ότι δήθεν θα απολύσουμε δημόσιους υπαλλήλους. Δεν θα γίνει καμία απόλυση δημόσιου υπαλλήλου, το λέω για άλλη μια φορά ρητά και κατηγορηματικά.
[...]
Η μεγαλύτερη μεταρρύθμιση που μπορούμε να κάνουμε, είναι η μεταρρύθμιση στο Δημόσιο».

Και σε σχετικό ερώτημα που του έγινε: 

«Καμία απόλυση δημοσίων υπαλλήλων. Θα το επαναλάβω για πολλοστή φορά και θα ήθελα παρακαλώ και εσείς να γίνετε οι κοινωνοί αυτού του μηνύματος στους δικούς σας χώρους εργασίας, διότι είμαστε αντιμέτωποι με μια σκληρή προπαγάνδα, fake news, και διαστρέβλωσης των θέσεων που παρουσιάζουμε. Αυτό είναι κατηγορηματική δική μου δέσμευση, από την οποία δεν πρόκειται να υπάρχει καμία απόκλιση»

Καθώς ούτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σκοπεύει να απαλλάξει την κρατική μηχανή και τους φορολογούμενους από ημέτερους, διορισμένους από το παράθυρο, αργόσχολους, πολυάριθμους στο πρωτόκολλο, ενώ και σε μια άλλη σειρά θεμάτων "προοδευτικής" ατζέντας του ΣΥΡΙΖΑ δε φαίνεται να διαφωνεί ιδιαίτερα, τότε μάλλον δεν υπάρχει και κανένας λόγος να τον ψηφίσει κανείς.

Ο Κυριάκος θα μεταρρυθμίσει το Δημόσιο χωρίς να απολύσει ούτε έναν και θα φτιάξει ομελέτα με αυγά χωρίς να σπάσει κανένα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail