28 Ισραηλινά μαχητικά συμμετείχαν στην επίθεση στη Συρία και εκτόξευσαν περίπου 60 πυραύλους - Πόσοι αναχαιτίστηκαν

FILE PHOTO. © Jack Guez / ΑFP
Freepen.gr - Περί τα 28 ισραηλινά αεροσκάφη εκτόξευσαν περίπου 60 πυραύλους σε ένα μαζικό χτύπημα στη Συρία. Τα συριακά συστήματα αεροπορικής άμυνας μπόρεσαν να αναχαιτίσουν περισσότερους από τους μισούς πυραύλους, αναφέρει η ανακοίνωση και μεταδίδει το RT.

Συνολικά 70 βλήματα, συμπεριλαμβανομένων 60 αέρος-εδάφους και περισσότερα από 10 εδάφους-εδάφους, χτύπησαν ιρανικούς στρατιωτικούς στόχους και συστήματα αεράμυνας της Συρίας κοντά στη Δαμασκό και στο νότιο τμήμα της χώρας:

"28 αεροσκάφη Ισραήλ F-15 και F-16 συμμετείχαν στην επίθεση", ανέφερε το υπουργείο. "Τα συστήματα αεροπορικής άμυνας της Συρίας κατέστρεψαν περισσότερους από τις μισούς πυραύλους καθώς απωθούσαν την ισραηλινή επίθεση".

Οι ζημιές που προκλήθηκαν από την αεροπορική πίεση στις ιρανικές και συριακές στρατιωτικές εγκαταστάσεις τελούν υπό αξιολόγηση.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail