Πόνεσαν τον Yigit Bulut οι φρεγάτες FREMM; «Ο Μακρόν είναι ρούκι και δεν ξέρει τι λέει! Δεν έχει τη δύναμη να εμπλακεί μαζί μας στα Βαλκάνια!»

Freepen.gr - Ο γνωστός σύμβουλος του Ερντογάν, Yigit Bulut ξαναχτύπησε με δηλώσεις μέσα από την τουρκική τηλεόραση. Αυτήν τη φορά στο στόχαστρό του βρέθηκε ο Γάλλος πρόεδρος, Emmanuel Macron που δε φημίζεται για την ιδιαίτερη αγάπη του στην Τουρκία.

Προφανώς θορυβημένος από τη διαφαινόμενη έλευση των φρεγατών FREMM στο Αιγαίο, ο Yigit Bulut δήλωσε πως ο Macron είναι ρούκι και δεν έχει τη δύναμη να αντιμετωπίσει την Τουρκία στα Βαλκάνια ή να την παρεμποδίσει από το να έρθει κοντά στη Ρωσία.

Πρόσθεσε ακόμη πως ο Γάλλος πρόεδρος συμπεριφέρεται σαν παιδί, δεν ξέρει τι λέει και ότι περίπου 10 εκ. μουσουλμάνοι που ζουν στην Γαλλία εκτίθενται στα νεύρα της χώρας.




Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail