Τσίπρας: οι γαλλικές φρεγάτες FREMM είναι ακατάλληλες για τη χώρα μας!

Freepen.gr - Γαλλικές φρεγάτες δε μισθώνει μόνο ο Αλέξης Τσίπρας, δοκίμασε να το κάνει και η προηγούμενη κυβέρνηση. Ακούγεται μάλιστα στο βίντεο ένα νούμερο της τάξης των 200 εκ. ευρώ το χρόνο που δε γνωρίζουμε αν ευσταθεί.

Αυτό όμως που ευσταθεί είναι ο τίτλος της ανάρτησης όπου ο τότε αντιπολιτευόμενος Αλέξης Τσίπρας δήλωνε ότι οι γαλλικές φρεγάτες FREMM είναι ακατάλληλες για τη χώρα μας διότι είναι πλοία ανθυποβρυχιακού πολέμου για ανοικτές θάλασσες. Αλλά έστω κι έτσι, τότε δε γνώριζε για ΑΟΖ και ανατολική Μεσόγειο.

Το ερώτημα βέβαια είναι γιατί θα τα μισθώναμε για 5 χρόνια σε ένα τέτοιο κόστος και δε ναυπηγούσαμε. Ή ακόμη καλύτερα γιατί δεν προχωράμε το εθνικό πλοίο ΑΛΣ που βρίσκεται στα συρτάρια ώστε και το ΠΝ να ενισχυθεί και αρκετός κόσμος να δουλέψει.



Ο ίδιος άνθρωπος σε δύο διαφορετικές εκδόσεις!

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail