Η προβοκάτσια των χημικών καταρρέει με πάταγο - Τι αποκαλύπτει Αμερικανός ρεπόρτερ στην Douma

Freepen.gr - Ο Αμερικανός ρεπόρτερ, Sharp Pearson που βρίσκεται στη Συρία, μετά το Χαλέπι μετέβη τις τελευταίες ημέρες στη Douma της Δαμασκού κάνοντας το δικό του οδοιπορικό στην περιοχή.

Σε συνομιλία του με μία ντόπια κάτοικο, όταν τη ρώτησε για τη χημική επίθεση, αυτή έσκασε στα γέλια λέγοντας ότι δεν έγινε ούτε χημική ούτε κανενός άλλου είδους επίθεση. Η γυναίκα προσθέτει ότι αν είχε πράγματι συμβεί τέτοιο χτύπημα, καθώς ζει στην αφμιλεγόμενη γειτονιά, ούτε η ίδια ούτε η οικογένειά της θα ζούσαν.

Η γυναίκα εκτιμά ότι οι τρομοκράτες σκηνοθέτησαν το γεγονός για να χρησιμοποιηθεί ως επιχείρημα να πειστούν οι ΗΠΑ για να παρέμβουν και να επιτεθούν στον Ασαντ.

Ο Pearson σημειώνει ότι δεν έχει βρει ούτε έναν που να επιβεβαιώνει το παραμύθι της επίθεσης και κατακεραυνώνει το sky news σημειώνοντας πως τα ψέματα των mainstream media στοιχίζουν ανθρώπινες ζωές.

Ο Pearson τέλος προϊδεάζει για περισσότερες αποκαλύψεις από το νοσοκομείο της Douma. Αναμένουμε με ενδιαφέρον.


Ακολουθούν τα tweets του Αμερικανού ανταποκριτή:















Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail