Έχασε το πόδι της αλλά όχι το χαμόγελό της - Για την πανέμορφη Christine από τη Δαμασκό δε σας μίλησαν τα mainstream media


Freepen.gr - Η ιστορία της Christine Horani που είχαμε παρουσιάσει στη Freepen.gr πριν λίγο καιρό δεν προβλήθηκε από τα δυτικά mainstream media. H Christine έχασε το πόδι της σε επίθεση με ρουκετά στη Δαμασκό, η οποία εκτοξεύθηκε από την τότε κατεχόμενη από τους τρομοκράτες Τζομπάρ.

Λίγο μετά ο Συριακός Στρατός με τις Δυνάμεις του Τίγρη ξεκινούσε την επιχείρηση απελευθέρωσης της Γκούτα και της Τζομπάρ. Ωστόσο τα δυτικά ΜΜΕ προωθούσαν το μήνυμα να σωθεί η Γκούτα, δηλαδή οι τρομοκράτες για να μπορούν να εκτοξεύουν ρουκέτες.

Την Christine επισκέφθηκε επ'ευκαιρία του ρωμαιοκαθολικού Πάσχα ο Πρόεδρος της Συρίας, Μπασάρ αλ Ασαντ και η σύζυγός του, Ασμα.



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail