Ούτε τους νεκρούς δεν αφήνουν σε ησυχία οι Τούρκοι - Το ασκέρι τους δεν άφησε οικογένεια να πάρει τη σωρό ανθρώπου που σκοτώθηκε από νάρκη

Freepen.gr - Ο 37χρονος Soliman Nabi Haj Khalil, 37 και ο 47χρονος Osman Haj Khalil, 47 από το χωριό Aggila στο Jendiris της Αφρίν έχασαν τη ζωή τους όταν το τρακτέρ τους πάτησε σε μια νάρκη. Οι δύο άνδρες επέστρεφαν από τους αγρούς.

Πηγές κοντά στα θύματα σημειώνουν ότι ο Suleiman πέθανε στο νοσοκομείο της Afrin ενώ η σωρός του Osman παρέμεινε στο σημείο διότι οι ισλαμιστές τρομοκράτες της Τουρκίας δεν επέτρεψαν στην οικογένεια να μεταφέρει το σώμα του.

Οι Τούρκοι και οι εντολοδόχοι ισλαμιστές τρομοκράτες του FSA δεν αφήνουν ούτε μετά θάνατον τους κατοίκους της Afrin να ησυχάσουν. Τα εγκλήματα στην περιοχή είναι καθημερινά και δε γίνεται να τα αποσιωπήσουμε.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail