Για όσους κατηγορούν τα παιδιά που έβαλαν τη σημαία στη βραχονησίδα


Απο πότε οι Ελληνες δίνουν λογαριασμό για το που θα σηκώσουν την ελληνική σημαία σε ελληνικό έδαφος; Ποιοι προσβάλλονται; Οι Τούρκοι; Πρόβλημα τους! Είναι ελεύθεροι να προσφύγουν στα διεθνή δικαστήρια.

Μελίνα Κονταξή
Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού

Θα επιτεθούν; Νομίζω ότι για αυτό έχουμε ένόπλες δυνάμεις, για να υπερασπίζονται το ελληνικό έδαφος. Η διαρκής υποχωρητικότητα και η υπερευαισθησία ορισμένων για τους γενοκτόνους κατακτητές του 37 τοις εκατό της Κύπρου έχει κάνει τη χώρα πιο ανασφαλή από ποτέ.

Άλλωστε μην κοροϊδευόμαστε, οι Τούρκοι χωρίς την άδεια ή την ανοχή Αμερικανών και Ρώσων ούτε επιτεθήκαν ούτε θα επιτεθούν ποτέ. Ας απαιτήσουν οι υπερευαίσθητοι από την ελληνική κυβερνηση να κάνει κάτι πρωτότυπο. Να διεκδικήσει να ενεργοποιήσει το ελληνικο λόμπι στις ΗΠΑ.

Αλλά με τρεις Ελληνες να βρίσκονται ακόμα στις φυλάκες του Ερντογάν τους δυο στρατιωτικούς και το Γιάννη Βασίλη Γιαϊλαλί και την απόλυτη ανικανότητα της να αγωνιστεί για την απελευθέρωσή τους, οι ελπίδες είναι μικρές.

Μπράβο στα παιδιά και σε όσους τιμάνε και υψώνουν τα σύβολα της χώρας τους. Δεν είναι εύκολο μπορεί να δεχτούν λεκτικές επιθέσεις από συμπατριώτες τους. Τι να τους θέλουν τους εξωτερικούς εχθρούς;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail