«Ελλάδα, προστάτευσε το έθνος σου από την τουρκική εισβολή!»

Συγκλονιστική έκκληση προς το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό από Αμερικάνο τηλεπαρουσιαστή (του οποίου τα ...πεθερικά είναι Έλληνες που ζουν στην Ελλάδα). Προειδοποιεί πως η χώρα μας «βρίσκεται αντιμέτωπη με Τουρκική Ειβολή που χρησιμοποιεί ως όπλα τις ανθρώπινες ...οβίδες των προσφύγων από τη Συρία»!


Από τις αρχές Απριλίου, μετά την την επίθεση των Τούρκων στο Αφρίν της Συρίας, η Άγκυρα κλιμακώνει με ταχείς ρυθμούς τις εισροές «προσφύγων» από την Τουρκία μέ πλοιάρια μέσω Αιγαίου και, τις τελευταίες μέρες, οδικώς μέσω Έβρου.

Ο Ερντογάν συνεχίζει τις καθημερινές προκλήσεις εναντίον της Ελλάδας, ενώ κλείνει τα Τουρκοβουλγαρικά σύνορα, σε βάθος 30χλμ από τη συνοριογραμμή, για να εκτρέψει τις προσφυγικές ροές προς το ελληνικό έδαφος από τις όχθες του ποταμού, όπου αφήνει ελεύθερη τη διέλευση στη μεθόριο με την Ελλάδα.

Σε ρόλο ...τροχονόμου, ο Υπουργός της ανύπαρκτης «μεταναστευτικής πολιτικής» Δημήτρης Βίτσας εκφράζει ανησυχία για τον «τετραπλασιασμό των εισόδων εξ Ανατολών» χωρίς την παραμικρή κίνηση ανάσχεσης τους!

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail