Η αρραγής κυβερνητική πολιτική και το στρίψιμο της βίδας


Θαυμάστε αρραγές κυβερνητικό μέτωπο στην διαχείριση των κρίσιμων εθνικών θεμάτων.

υποναύαρχος ε.α.
πρόεδρος της Κοινωνίας Αξιών

1. Ο κ. Κοτζιάς σε συνέντευξή του δήλωσε ότι «πυροβολήθηκε ένας θόρυβος και όχι ένα οπτικά εμφανιζόμενο αντικείμενο», για την πτήση του Ε/Π στη Ρω.

2. Αντίστοιχα ο κ. Φώτης Κουβέλης είπε ότι τουρκικό ελικόπτερο έκανε υπέρπτηση στη Ρω και εκδιώχθηκε από την ελληνική φρουρά.

3. Το Υπουργείο Εθνικής Αμυνας είπε ότι το ελικόπτερο έκανε χαμηλή πτήση περιμετρικά της νήσου Ρω.

4. Και το Μαξίμου (αλήθεια ποίοι ακριβώς; Όχι βέβαια οι μπουλμέδες και τα δοκάρια), ότι «λειτουργήσαμε προειδοποιητικά-αποτρεπτικά και το περιστατικό έληξε, δεν είχαμε παράβαση».

ΣΗΜ: (Παράβαση ή παραβίαση; Ξέρουν ότι είναι δύο διαφορετικά πράγματα; Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν μπορούσε να υπάρξει θέμα παράβασης παρά μόνο παραβίασης).

Αλήθεια, τι συμπεράσματα βγάζουμε για την ποιότητα της κυβερνητικής πολιτικής; (καλά εμείς, ο Ερντογάν;)

Έχω αναφερθεί πολλάκις στο πρόβλημα των διαφορετικών κέντρων πολιτικής και λήψης αποφάσεων που αποδεικνύεται ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την διαχείριση κρίσεων.

Και φυσικά ο Ερντογάν θα στρίβει τη βίδα σιγά σιγά, ελεγχόμενα και σταθερά, μην γίνει κανένα απρόβλεπτο και πέσει η κυβέρνηση, τώρα που τους έχει μάθει καλά πως αντιδρούν και πως ενεργούν.

Όταν θα γίνει απόλυτος κυρίαρχος στη Τουρκία, μετά τις εκλογές, έχει όλο το χρόνο να στρίψει τη βίδα μέχρι τέλους, χωρίς κολαούζο πλέον.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail