Σίγουρο το Χρυσό Βατόμουρο για τα Λευκά Κράνη - Δημοσιογράφοι βρήκαν το παιδί της ταινίας μια χαρά στην υγεία του! Ποια ήταν η "αμοιβή" του

Το ξεσκέπασμα των Λευκών Κρανών, πίσω από τα οποία βρισκόταν (τουλάχιστον στο ξεκίνημα) Βρετανός αξιωματικός των μυστικών υπηρεσιών. Η υποτιθέμενη επίθεση με χημικά στη Douma της Δαμασκού αποκαλύπτεται κάθε ημέρα που περνά ότι ήταν σκηνοθετημένη από τα Λευκά Κράνη.

Του Στρατή Μαζίδη

Ο Βρετανός ρεπόρτερ Ρόμπερτ Φισκ έφερε στο φως τη μαρτυρία ενός γιατρού ως προς το τι συνέβη. Άνθρωποι που υπέφεραν από υποξία και έλλειψη οξυγόνου είδαν κάποιον να φωνάζει "αέρια" όταν φύσηξε αέρας και σήκωσε σκόνη. Φυσικά ο άνθρωπος που έδωσε το σύνθημα της "χημικής επίθεσης" ήταν των Λευκών Κρανών.

Η σκυτάλη των αποκαλύψεων πέρασε σε ομάδα δημοσιογράφων, από εκείνους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, ως προς το τι συνέβη.

Μια ομάδα Ρώσων ανταποκριτών με επικεφαλής τον Evgeny Poddubny βρήκε ένα αγόρι που κινηματογραφήκε (η κάμερα αποτελεί βασικό διασωστικό εξοπλισμό) από τα Λευκά Κράνη στο βίντεο που δείχνει θύματα που «επηρεάζονται» από την υποτιθέμενη χημική επίθεση στις 7 Απριλίου.



Σύμφωνα με τον Poddubny το παιδάκι είναι ο 11χρονος Χασάν Ντιάμπ. Το παιδί είναι μια χαρά στην υγεία του αλλά συμμετείχε στο βίντεο διότι του έταξαν ρύζι και μπισκότα. Ο Poddubny επικοινώνησε επίσης με τον πατέρα του Χασάν - που δήλωσε ότι δεν υπήρξε χημική επίθεση στην πόλη.





Το ότι άνθρωποι ζούσαν επί 5 χρόνια αιχμάλωτοι και δεν έβλεπαν το φως του ήλιου, αυτό δεν απασχόλησε τη Δύση. Τέτοια υποκρισία.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail