Νέα κορβέτα stealth για την Τουρκία - Τι πρέπει να προσέξουμε

Freepen.gr - Το τουρκικό ναυτικό συνεχίζεται να εξοπλίζεται με μοντέρνα όπλα προσθέτοντας επιπλέον ισχύ στη δύναμή του. Η τρίτη κορβέτα με stealth χαρακτηριστικά κλάσης MILGEM Ada Class, Burgazada (F-513), ξεκίνησε το πρώτο της δοκιμαστικό ταξίδι. Ο προγραμματισμός σύμφωνα με το @SavunmaSanayii προβλέπει την παράδοσή της μεταξύ Ιουνίου - Σεπτεμβρίου.

Την ίδια ώρα η Ελλάδα ακόμη αναζητά αν και τι πλοία θα ναυπηγήσει στη Γαλλία, την ώρα που η ελληνικής σχεδίασης κορβέτα ΑΛΣ της σχεδιαστική ομάδα Als NSD (Naval Ship Designs) βρίσκεται σε κάποια συρτάρια.

Οι Τούρκοι ναυπηγούν πλοία, αναπτύσσουν τεχνολογία-τεχνογνωσία, δίνουν δουλειά σε Τούρκους.

als-class-100-corvette
Εμείς θάβουμε όποια ελληνική πρόταση προκύπτει στην αμυντική βιομηχανία. Φανταστείτε να προχωρούσε στην παραγγελία τεσσάρων κορβετών ΑΛΣ σε ελληνικά ναυπηγεία και να προέκυπταν στο μέλλον ακόμη και εξαγωγικές δυνατότητες.



@SavunmaSanayii


@SavunmaSanayii

@SavunmaSanayii
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail