Η διασπορά δείχνει το δρόμο - Αντι-αεροπορικό χτύπημα μέσω New York Times κατά της πώλησης F-35 στην Τουρκία

Freepen.gr - Αντι-αεροπορικό χτύπημα μέσω New York Times κατά της πώλησης F-35 στην Τουρκία σε μια κοινή πρωτοβουλία Ελλήνων και Αρμενίων της διασποράς. Συγκεκριμένα το Hellenic-American Leadership Council και το Armenian National Commitee of America προχώρησαν σε μια μεγάλη διαφημιστική καταχώρηση.

«Η Τουρκία είναι ένας αναξιόπιστος σύμμαχος» έχει ως τίτλο η διαφήμιση και μέσα στο εικονιζόμενο αεροσκάφος F-35 εμπεριέχεται το παρακάτω κείμενο:

Η Τουρκία είναι αναξιόπιστος σύμμαχος:

Απειλεί να επιτεθεί σε στρατιώτες των ΗΠΑ στη Συρία. Παραβιάζει τον ελληνικό εναέριο χώρο χιλιάδες φορές το χρόνο, κατέχει παράνομα την Κύπρο (μέλος της Ε.Ε.), χρησιμοποιεί πολεμικά πλοία για να εκφοβίσει αμερικανικές και ευρωπαϊκές εταιρείες στην ΑΟΖ της Κύπρου, φυλακίζει τους περισσότερους δημοσιογράφους από οποιαδήποτε άλλη χώρα, προσβάλλει τον Αμερικανό πρεσβευτή και συλλαμβάνει διπλωματικό προσωπικό των ΗΠΑ. Αρνείται τις γενοκτονίες των Αρμενίων, των Ελλήνων και των Ασσυρίων, αποκλείει την Κύπρο και την Αρμενία, βομβαρδίζει τους Κούρδους ενώ πολεμούν το ISIS, αγοράζει ρωσικά συστήματα αντιπυραυλικής άμυνας και επιτίθεται σε ειρηνικούς Αμερικανούς διαδηλωτές σε αμερικανικό έδαφος.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail