Πατέρας του αιχμάλωτου Δημήτρη: «Τα παιδιά με υψηλό φρόνημα και γενναιότητα αντιμετωπίζουν την κατάσταση. Είμαστε υπερήφανοι γονείς»


Freepen.gr - Χθες οι γονείς του ανθυπολοχαγού Αγγελού Μητρετώδης και του λοχία ΕΠΟΠ Δημήτρη Κούκλατζη κατάφεραν να δουν τα παιδιά τους. Ο πατέρας του Δημήτρη Κούκλατζη μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha:

Χθες το μεσημερί είχαμε την ευκαιρία να δούμε τα παιδιά μας, το Δημήτρη και τον Αγγελο, οι δύο οικογένειες, από κοντά σχετικά, την ώρα του επισκεπτηρίου στις φυλακές Αδριανουπόλεως. Βρήκαμε τα παιδιά να είναι καλά στην υγεία τους και με το φρόνημα υψηλό, γεγονός που μας εντυπωσίασε. 

Με τη συζήτηση διαπιστώσαμε ότι με μεγάλη γενναιότητα αντιμετώπισαν το περιστατικό και αντιμετωπίζουν την κράτησή τους, γεγονός που σαν γονείς μας κάνει και εμάς πάρα πολύ υπερήφανους.

Εδώ να σημειώσω ότι και η φροντίδα της φυλακής προς το πρόσωπό τους είναι πολύ καλή. Ας ευχηθούμε όλοι οι αρμόδιοι να κάνουν αυτό που πρέπει ώστε σύντομα να αγκαλιάσουμε τα παιδιά μας από κοντά και να μην τους μιλάμε με τηλέφωνο πίσω από το τζάμι της φυλακής.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail