Ιδού το αποτέλεσμα στην Αφρίν με σφραγίδα Τράμπ και Βλαδίμηρου - Συλλήψεις και άγριοι βασανισμοί από το ασκέρι και τους ρέμπελους της Τουρκίας που έκοψαν τα πρώτα κεφάλια

Στρατής Μαζίδης

Η Αφρίν "απελευθερώθηκε" και ήδη βλέπουμε τον άνεμο της ελευθερίας. Οι ρέμπελοι της Τουρκίας συλλαμβάνουν Κούρδους κατοίκους, τους ξεγυμνώνουν και τους βασανίζουν όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία από το Turkey Untold.

Επίσης οι "μετριοπαθείς" του FSA, στους οποίους έχουν ενταχθεί μέλη του ISIS αποκεφάλισαν τουλάχιστον δύο Κούρδους στο κέντρο της πόλης σύμφωνα με το αξιόπιστο dimpenews.com.

Κόσμος βασανίζεται, αγάλματα γκρεμίζονται και όλα θυμίζουν τις μαύρες εποχές όταν οι ισλαμιστές καταλάμβαναν ελεύθερες πόλεις φέρνοντας τον σκοταδισμό.

Όλα αυτά βέβαια γίνονται με τη σφραγίδα των ΗΠΑ και της Ρωσίας. Οι μεν ΗΠΑ πούλησαν τους Κούρδους, κάτι για το οποίο ήμασταν απόλυτα βέβαιοι και είχαμε προειδοποιήσει τουλάχιστον ένα χρόνο νωρίτερα μέσα από την στήλη μας στη Freepen.gr. Ο Πούτιν πάλι προκειμένου να δημιουργήσει πρόβλημα στο ΝΑΤΟ δεν έχει κανένα ηθικό φραγμό, αφήνοντας να προελάσουν οι ισλαμιστές που μέχρι χθες βομβάρδιζε και προδίδοντας τους Σύριους.

Οι Κούρδοι με τη σειρά τους θα πληρώσουν για άλλη μια φορά τα λάθη τους. Πρόθυμοι να εκτελούν βρώμικες αποστολές τρίτων (ακόμη και σε βάρος των Ελλήνων) ιστορικά, ουδέποτε εξαργύρωσαν τις υποσχέσεις. Έκαναν ό,τι ακριβώς τους ζητήθηκε από τις ΗΠΑ και τώρα έχουν εγκαταλειφθεί στην τύχη τους.

Μπορεί να μην έχουν πλέον τον Ασαντ στο κεφάλι τους (που τους έδωσε τα όπλα να πολεμήσουν) αλλά θα έχουν τους αποκεφαλιστές και τον Ερντογάν. Τα λάθη όμως της ηγεσίας τα πληρώνει ο απλός κόσμος που δεν επιθυμεί τίποτε περισσότερο από το αυτονόητο, να ζει ειρηνικά στον τόπο του.














Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail