Καθαρή Δευτέρα θα αρχίσουν το καθάρισμα! Ιστορική συμφωνία Δαμασκού και Κούρδων - Αύριο ο Συριακός Στρατός εισέρχεται στην Αφρίν

Freepen.gr - Ιστορική συμφωνία (που θα έπρεπε να έχει πραγματοποιηθεί εδώ και πολύ καιρό) ανάμεσα στη συριακή κυβέρνηση και του Κουρδικού Δημοκρατικού Κόμματος καθώς όπως δήλωσε ο Sheikho Bello, ηγέτης του κόμματος, τη Δευτέρα θα εισέλθει ο Συριακός Στρατός στην Αφρίν.

"Οι συνομιλίες μεταξύ της κουρδικής διοίκησης και της Δαμασκού για την Αφρίν συνεχίζονται και θα ανακοινώσουμε τα αποτελέσματα μόλις επιτευχθεί η συμφωνία", δήλωσε ο σύμβουλος των μέσων μαζικής ενημέρωσης στις Μονάδες Προστασίας του Λαού Afran Rizan Haddu στο Rudaw το Σάββατο.

Επιπλέον δήλωσε ότι «η Τουρκία νικήθηκε στρατιωτικά και αντιμετωπίζει βαθιά κρίση» και αυτό ώθησε την Αγκυρα να «στοχεύσει στην υποδομή και τα μνημεία της Αφρίν».

Καθαρή Δευτέρα θα αρχίσουν το καθάρισμα των ορδών του σουλτάνου! 
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail