Η ΕΝΙ σηκώνει και τα έξι ποδαράκια της και φεύγει από το Οικόπεδο 3 - Θα...ξανάρθει αν και εφόσον

Freepen.gr - «Η ΕΝΙ δεν αποσύρεται από τις ερευνητικές εργασίες στα ανοιχτά της Κύπρου όπου τουρκικά πολεμικά πλοία έχουν μπλοκάρει το γεωτρύπανο» δήλωσε ο CEO της ιταλικής ΕΝΙ, Claudio Descalzi αλλά «το γεωτρύπανο θα μεταφερθεί σε άλλη περιοχή, πιθανότατα στο Μαρόκο».

Το γεωτρύπανο θα επιστρέψει στην κυπριακή ΑΟΖ, όταν η διεθνής διπλωματία καταφέρει να βρει λύση, διαβεβαιώνοντας, παράλληλα, ότι η ιταλική ΕΝΙ δεν προτίθεται να αποχωρήσει μόνιμα από το οικόπεδο 3, καθώς, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: "Είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοιες διαφορές" ενώ συμπλήρωσε πως οι άδειες της εταιρείας έχουν μεγάλο χρονικό ορίζοντα.

Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι. Η ΕΝΙ επί της ουσίας σηκώνει και τα έξι ποδαράκια της (φωτο) και φεύγει. Κάποια...στιγμή θα ξαναέρθει, όταν βρεθεί λύση με τους Τούρκους οι οποίοι δεν έχουν κανέναν απολύτως λόγο στην περιοχή.

Η ΕΝΙ και οι Ιταλοί αποδείχθηκαν ένα πολύ μεγάλο λάθος που όμως κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί πως δεν ήταν προβλέψιμο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail