Κλεοπάτρα 2018: Εντυπωσίασαν Αιγύπτιοι και Γάλλοι μαζί στην Ερυθρά Θάλασσα


Freepen.gr - Η μεγαλύτερη στρατιωτική άσκηση στην Ερυθρά Θάλασσα, η  "Κλεοπάτρα 2018" πραγματοποιήθηκε από τις 20 έως τις 23 Φεβρουαρίου από το Πολεμικό Ναυτικό της Αιγύπτου και της Γαλλίας.

Σε δήλωση, ο εκπρόσωπος των Ενόπλων Δυνάμεων Tamer El-Refaie δήλωσε ότι η άσκηση εμπίπτει στο ετήσιο πλαίσιο κοινών ασκήσεων των ενόπλων δυνάμεων.

"Τα γυμνάσια έρχονται επιπρόσθετα στις δραστηριότητες του ναυτικού στο πλαίσιο της εκτεταμένης επιχείρησης Sinai 2018, για να ενισχύσουν την ασφάλεια στη ναυσιπλοΐα και να καταπολεμήσουν το λαθρεμπόριο κατά μήκος των αιγυπτιακών ακτών".

Η εκπαίδευση περιελάμβανε μια σειρά δραστηριοτήτων στο νότιο τμήμα της Ερυθράς Θάλασσας "υπό το πρίσμα του βάθους των σχέσεων συνεργασίας και στρατιωτικής συνεργασίας μεταξύ των δύο φιλικών χωρών σε διάφορους τομείς".


@HosamDakhakhni


@HosamDakhakhni


@HosamDakhakhni


@HosamDakhakhni


@mahmouedgamal44


@mahmouedgamal44


@mahmouedgamal44
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail