Γερμανική πόλη απαγορεύει όλους τους νέους πρόσφυγες καθώς αυξάνεται η βίαιη εγκληματικότητα


Freepen.gr - Μια μικρή γερμανική πόλη άρχισε να απομακρύνει νέους πρόσφυγες εν μέσω μιας έκρηξης βίας μεταξύ των νεοφερμένων και μιας ανερχόμενης (και παράνομης) ομάδας νεοναζιστών που έχει ριζώσει στην πόλη σημειώνει το zerohedge.com.

Οι αξιωματούχοι της πόλης του Cottbus, προβληματίζονται από τα περιστατικά βίας ανάμεσα σε πρόσφυγες / μετανάστες και ακροδεξιούς.

Σύμφωνα με το Fox News, η κρατική αστυνομία του Βρανδεμβούργου δήλωσε ότι δύο έφηβα αγόρια από τη Συρία συνελήφθησαν υπό την υπόνοια ότι τραυμάτισαν έναν Γερμανό έφηβο στο πρόσωπο με ένα μαχαίρι την περασμένη εβδομάδα.

Οι τραυματισμοί που δέχθηκε ο 16χρονος δεν ήταν απειλητικές για τη ζωή του και σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια ενός διαπληκτισμού Γερμανών και Σύριων συμμαθητών.

Μέρες πριν, μια ομάδα τριών ανήλικων Σύριων αιτούντων άσυλο, ηλικίας 14, 15 και 17 ετών, επιτέθηκε εναντίον ενός 51χρονου άνδρα και της συζύγου του έξω από ένα εμπορικό κέντρο.

Οι υπάλληλοι παρέδωσαν στον 15χρονο αρνητική απάντηση στο αίτημα άδειας διαμονής απαιτώντας από τον ίδιο και τον πατέρα του να εγκαταλείψουν την πόλη, ανέφερε το Fox News.

Η μικρή πανεπιστημιακή πόλη - η οποία έχει περίπου 100.000 κατοίκους Γερμανών - έχει υποδεχθεί περίπου 3.000 αιτούντες άσυλο από το 2015 έως σήμερα.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, περίπου 100 μασκοφόροι νεοναζί έλαβαν μέρος σε παράνομη διαδήλωση όταν βάδισαν προς το κέντρο της πόλης, ανέφερε η Daily Mail.

Ο υπουργός Εσωτερικών του Βρανδεμβούργου Karl-Heinz Schroeter δήλωσε στη Mail ότι η απαγόρευση νέων προσφύγων θα είναι εν ισχύ «για τους επόμενους μήνες».

Το Cottbus θα εφαρμόσει επίσης μέτρα ασφαλείας, όπως αυξημένη παρακολούθηση μέσω βίντεο, μεγαλύτερη παρουσία αστυνομικών και 10 νέες θέσεις κοινωνικών λειτουργών σε όλα τα τοπικά σχολεία, ανέφεραν αξιωματούχοι.

Πριν από μερικές εβδομάδες, μια μελέτη που δημοσιεύθηκε από Γερμανούς εγκληματολόγους διαπίστωσε ότι η εισροή κυρίως νεαρών μεταναστών είχε οδηγήσει σε αύξηση του βίαιου εγκλήματος.

Η μελέτη, που πραγματοποιήθηκε από τον εγκληματολόγο Christian Pfeiffer, χρηματοδοτήθηκε από τη γερμανική κυβέρνηση. Ενσωμάτωσε στοιχεία από το βόρειο κράτος της Κάτω Σαξονίας για να εξετάσει τις επιπτώσεις που είχαν οι πρόσφυγες στην εγκληματικότητα.

Τελικά, κατά τη διάρκεια των δύο αυτών ετών αποδόθηκε μια αύξηση κατά 10,4% στα βίαια εγκλήματα σχεδόν αποκλειστικά στους πρόσφυγες / μετανάστες.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail