Το όνομά μου είναι Μακεδονία και το επίθετο Ελλάδα

Του Γιώργου Ρέβη

Μέσα από αντιπαραθέσεις και νέες- παλιές στρατηγικές βρίσκεται η Ελλάδα, ελπίζοντας ότι η κυβέρνηση της αριστεράς, συγγνώμη της δεξιάς εεε…συγγνώμη της αριστερής δεξιάς να αλλάξει ρότα με το όνομα της Μακεδονία μας.

Οι Σέρβοι ξαφνικά θυμήθηκαν ότι τα Σκόπια λέγονται πΓΔΜ. Πολύ καλά έκαναν αλλά λίγο αργήσαμε. Δεν πειράζει κάλλιο αργά παρά ποτέ λέει ο σοφός ελληνικός λαός. 

Οι Σλάβοι των Σκοπίων εν τω μεταξύ "τρώγονται" με τους ντόπιους Αλβανούς και όχι μόνο. Πάντα οι Αλβανοί του Κοσόβου (που περνούσαν παράνομα τη δεκαετία του 1970 τα σύνορα Αλβανίας - Γιουγκοσλαβίας) γλυκοκοιτούσαν το όνομα Μακεδονία. 

Βέβαια όλοι καταλαβαίνουν ότι πίσω από όλα αυτά κρύβεται η Τουρκία και τα παιχνίδια που κάνουν στα Βαλκάνια. Σαφέστατα η Τουρκία, αλλά και η πΓΔΜ και η Αλβανία, ως φανεροί ή αφανείς «δορυφόροι» του γερμανικού μεγαλοϊδεατισμού και κρυπτό-φασισμού, από τον οποίο εμπνέονται το δικό τους αλύτρωτο φασιστικό και ρατσιστικό μεγαλοϊδεατισμό, αποτελούν το κεντρικό όχημα και άρμα αλλαγής συνόρων στα Βαλκάνια (ο καθένας πιστεύοντας για τους δικούς του λόγους).

Οι μοναδικοί που μπορούν να σταθούν εμπόδιο είναι αυτοί οι Γραικοί που μπορούν να χαλάσουν τα σχέδια (διαθέτουν αξιόμαχο στρατό) των Νεοοθωμανών εξωγήινων και του Σουλτάνου! Όμως θα πρέπει οι Γραικοί πρώτα να περάσουν τις Συμπληγάδες της ονομασίας της Μακεδονίας που είναι ελληνική, ναι, ελληνικότατη. Αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς. Κανείς ιστορικός κανένα πανεπιστήμιο στον κόσμο, κανένας νοήμων νους, αλλά άλλο η αλήθεια και άλλο η εξωτερική πολιτική και τα συμφέροντα των δωσίλογων πολιτικών μας από όπου και αν προέρχονται. 

Φυσικά η δημοκρατία είναι μια και τα κόμματα πολλά...αλλά άστο αυτό για τώρα. Ο λαός, οι Γραικοί δηλαδή είναι έτοιμοι να βάλουν πλάτη στη δεξιά κυβέρνηση του αριστερού κόμματος (μάλλον κάποιοι βλέπουν ακόμα τους Σλάβους των Σκοπίων σαν συμμάχους από τον εμφύλιο), γιατί έτσι και μόνο έτσι δε θα υπάρξει αλυτρωτισμός των Σκοπίων προς την μοναδική ελληνική Μακεδονία αλλά και δε θα ανοίξουν κι άλλο οι επεκτατικές ορέξεις κάποιων γειτόνων. Και προς Θεού δεν είναι αυτοί από το Βαρδάρη-Bardaska Demokrtija, εμένα έτσι μου αρέσει να τους αποκαλώ και χάρη τους κάνω (και ο Βαρδάρης δικός μας είναι) αλλά:

το όνομά μου Μακεδονία. Δεν το χαρίζω σε κανένα, είπε η Ελλάδα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail