Η φοβερή μαρτυρία του Αγη Τάτση από τα Σκόπια: «Μια κυρία στα Σκόπια άνω των 60, δάκρυσε και μου λέει...είμαι Ελληνίδα!»

Freepen.gr - «Ορισμένα πράγματα στη ζωή σου μένουν αξέχαστα» σημειώνει ο γνωστός δικηγόρος Αγης Τάτσης στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook από τη δεκαετία του 1990 και συνεχίζει να εξιστορεί:

Μετά από συνάντηση μου με τον Γκλιγκόροφ πήγα για συνέντευξη στην κρατική τηλεόραση. Φοβούμενος το πιθανό κόψε-ράψε το Σκοπιανών ζήτησα η δήλωση μου να είναι γραπτή. Με πήγαν σε ένα δωματιάκι στο τέλος ενός σκοτεινού διαδρόμου που ήταν μια 60+ κυρία που δακτυλογραφούσε τη δήλωση μου. Κάποια στιγμή ενώ της υπαγόρευα τα αυτονόητα, δάκρυσε. Την κοιτάω και μου λέει «Ξέρεις παιδι μου είμαι Ελληνίδα αλλά μου στέρησαν την ιθαγένεια».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail