Πατατράκ για την Αγκυρα; Κούρδοι: «Έχουμε 16 Τούρκους αιχμαλώτους στρατιώτες» - Μοιράζουν όπλα σε όλους να πολεμήσουν τους εισβολείς

Freepen.gr - Οι Τούρκοι και οι Κούρδοι στρατιωτικοί εκπρόσωποι μοιράζονται συγκρουόμενες εκθέσεις σχετικά με την κατάσταση στην Αφρίν.

Η συριακή κουρδική πολιτοφυλακή (YPG) δήλωσε στο Σπούτνικ ότι συνέλαβε 16 Τούρκους στρατιώτες κατά τη διάρκεια των εχθροπραξιών στην Αφρίν, όπου η Άγκυρα και οι τρομοκράτες σύμμαχοί της διεξάγουν στρατιωτική επιχείρηση από τις 20 Ιανουαρίου.

"Οι αντάρτες είχαν τέσσερις απώλειες", πρόσθεσε ο εκπρόσωπος των κουρδικών δυνάμεων αυτοάμυνας YPG.

Σημείωσε επίσης τη μείωση του αριθμού των τουρκικών αεροπορικών επιδρομών στην περιοχή.

Την Τετάρτη, οι Τούρκοι και Κούρδοι εκπρόσωποι κυλοφόρησαν αντιφατικές εκθέσεις για τα θύματα κατά την πέμπτη ημέρα της επιχείρησης στην Αφρίν. Ενώ οι Τούρκοι δήλωσαν ότι είχαν σκοτωθεί συνολικά 343 μαχητές της YPG στην εκστρατεία, ένας εκπρόσωπος της πολιτοφυλακής του YPG, ο οποίος μίλησε στον Σπούτνικ, αμφισβήτησε τους ισχυρισμούς του τουρκικού στρατού, λέγοντας ότι δεν είχαν σκοτωθεί περισσότεροι από 15-20 Κούρδοι μαχητές.

Την ίδια στιγμή η πολιτοφυλακή μοιράζει όπλα σε όλους τους ενήλικους για να πολεμήσουν τον Τούρκο εισβολέα.



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail