To θάνατο του Σκορπιού (Ερντογάν) σχεδιάζαν τα μέλη της DHKP-C στην Ελλάδα!

Επίθεση εναντίον του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Ελλάδα, φαίνεται ότι σχεδίαζαν τα μέλη της DHKP-C που συνελήφθησαν σε Νέο Κόσμο και Καλλιθέα από άνδρες της Αντιτρομοκρατικής.

Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου στο «Βήμα της Κυριακής», εντόπισαν σχεδιάγραμμα-σκαρίφημα για επίθεση στην αυτοκινητοπομπή του τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με εκτοξευτές ρουκετών, χειροβομβίδες αλλά και βόμβες μολότοφ.

Μάλιστα, στο σχετικό σκαρίφημα ο πρόεδρος της Τουρκίας κατονομάζεται ως «Σκορπιός» και περιλαμβάνει επίθεση και από τις δύο πλευρές του αυτοκινήτου, χωρίς ωστόσο να αναφέρεται το σημείο όπου θα γινόταν η δολοφονική ενέργεια.

Όπως σημειώνουν τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, κύριος στόχος είναι να βρεθεί το οπλοστάσιο που έκρυψαν οι Τούρκοι ένοπλοι πριν από την επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail