Ε όχι και απόφαση της Δικαιοσύνης για τον Κουφοντίνα! Ποια είναι η σύνθεση της Επιτροπής

Του Γιώργου Αδαλή

Για ποια απόφαση της δικαιοσύνης μιλάτε;

Για να βάλουμε τα πράγματα στη σωστή βάση για την άδεια του Κουφοντίνα. Δεν πήρε άδεια με απόφαση της Δικαιοσύνης. Άδειες σε κρατουμένους δίνει μια τριμελή επιτροπή που αποτελείται από τον εισαγγελέα των φυλακών, και δύο υπαλλήλους του κ. Κοντονή.

 Μία κοινωνική λειτουργό κι ένα διευθυντή του υπουργείου. Δηλαδή, στην επιτροπή αυτή υπερισχύουν δύο υπάλληλοι του κ. Κοντονή (και του εκάστοτε υπουργού) που είναι άμεσα τοποθετημένοι εκεί από τον εκάστοτε υπουργό και είναι υφιστάμενοί του και απόλυτα ελεγχόμενοι από τον ίδιο.

ΟΠΟΤΕ, για ποια απόφαση της δικαιοσύνης μιλάτε;

Έλεος πια με την προπαγάνδα σας! Εσείς δώσατε άδεια στον Κουφοντίνα! Κι αν δεν θέλατε απλά δε θα την δίνατε γιατί κατέχετε την πλειοψηφία των 2/3 στο συμβούλιο των φυλακών.

Αϊντε με την φαιά προπαγάνδα και τα FakeNews που λανσάρουν τα συριζοτρολ.

YΓ: Οταν οι αποφάσεις ευνοούν το σύριζα ο κ.Κοντονής επικαλείται τη Δικαιοσύνη και δεν σχολιάζει (βλ.Κουφοντίνας). Όταν δεν ευνοούν το σύριζα τότε ο κ.Κοντονής όχι απλά σχολιάζει αλλά και καταδικάζει δικαστές και θεσμικά όργανα (βλ.Ηριάννα)! Τέτοιους πολιτικούς και πολιτικές στο χωριό μου τις περιγράφουμε με τέσσερα γράμματα = Χ.Ψ.Κ.Α. 

* Ο Γιώργος Αδαλής είναι οικονομολόγος και ιδρυτής των Aegeantimes. Απαντά ο ίδιος σε ερωτήματα στην προσωπική του σελίδα στο FB facebook.com/adalisgeo
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail