Κινηματογραφική παρακολούθηση στην Ε.Ο. Αθηνών - Πατρών. Είχε κρύψει σε απίθανη κρυψώνα 16 κιλά ηρωίνη - Πως εντοπίστηκαν


Χθες, το απόγευμα, στη Νέας Εθνική Οδό Αθηνών - Πατρών, στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υπηρεσίας συνέλαβαν έναν ακόμα διακινητή ναρκωτικών.

Όπως ενημέρωσε ο Διευθυντής Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, Αστυνομικός Διευθυντής Απόστολος Μαρτζακλής, πρόκειται για 47χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, για μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αξιοποίησης στοιχείων που συνέλεξαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, οργανώθηκε χθες το απόγευμα, συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία κλιμάκιο αστυνομικών μετέβη σε περιοχή της Κορίνθου, για τον εντοπισμό του 47χρονου, καθώς ερευνούσε τη συμμετοχή του σε υπόθεση μεταφοράς μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, εντοπίσθηκε χθες το απόγευμα τον 47χρονο να κινείται με αυτοκίνητο στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Πατρών και ετέθη σε διακριτική επιτήρηση.

Στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας ακινητοποιήθηκε το αυτοκίνητο του δράστη και σε έλεγχο με την συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, εντοπίσθηκαν τριάντα ανισοβαρής συσκευασίες ηρωίνης, που είχε αποκρύψει μέσα σε μια τηλεόραση.


Το συνολικό βάρος της ηρωίνης που κατασχέθηκε είναι (15) κιλά και (776) γραμμάρια, ενώ η συνολική της αξία ανέρχεται στο ποσό των (190.000) ευρώ περίπου.

Από την προανάκριση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών προέκυψε ότι ο 47χρονος είχε προμηθευτεί τις ναρκωτικές ουσίες από περιοχή της Αττικής και τις μετέφερε έχοντας ως τελικούς προορισμούς την Κορινθία και την Αχαΐα.

Ο δράστης έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και άλλων αδικημάτων, ενώ το αυτοκίνητο που οδηγούσε το είχε ενοικιάσει από εταιρεία με έδρα την Αττική.

Ο συλληφθείς επρόκειτο να οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορινθίας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail